Gammelt bilde påsketur

Sagaen om Skigaarden.

Gardsfolket er kjernen i vår virksomhet. De er sjelen, magien og logikken i alt som garden er og gjør, hverdag. Gardsfolket er drevet av optimisme, glede, kontinuerlig læring og personlig mestring.

Sjel
Sjel, vi kan ikke nevne det ofte nok. Dette er en av de hemmelige ingredienser i Skigaarden. Uansett størrelsen på bordsettingen så du finner det ved hvert bord . Det er ved alle bord, i hver rett og i hver drink . Det finnes i dype samtaler mellom gode venner og nye bekjente. Du finner det i alt vi gjør fra det kulinariske til interiøret og alt annet som omgir deg. Det kalles sjel.

Tillitt
Vi er unge, men sterke. Skigaarden er framleis en kalv, men vi har hatt trua på oss sjøl fra dag ein. Det er viktig å være seg sjøl og å tørre å stå for det en trur på. Fra starten av så har Skigaarden fokusert på nytenking; de beste lokale råvarer og god service. Vår bordservice er folkelig, varm, vennlig og profesjonell og det hele med en rimelig pris som passer både for unge enslige og familier. Vi har tillitt til oss sjølv og vi satser på det som vi mener er best for alle som kommer innom garden. Vi hører gjerne på alle tilbakemeldinger som dere kommer med. Det er dere, våre gjester som gjør oss bra.

Gardsfolket
Gardsfolket er kjernen i vår virksomhet. De er sjelen, magien og logikken i alt som garden er og gjør, hverdag. Vi liker å ta vare på gardsfolket vårt, samt å bringe inn nye folk, og la de gjøre det som de brenner for og det som de er gode på. Gardsfolket er drevet av optimisme, glede, kontinuerlig læring og personlig mestring. Vi vil inspirere gardsfolket vårt til å kontinuerlig drømme stort og dristig for det er nettopp det som gjør Skigaarden til det unike stedet som det er idag.

Et øye for detaljer
Et øye for detaljer betyr en legger merke til detaljer som andre kan gå glipp av. Man er rett og slett flink til å legge merke til små spesifikke detaljer som utgjør en stor forskjell. Nettopp det prøver vi å være gode på. Fordi for oss så ligger virkelig “the devil in the detail” og vi har trua på at kvalitetsarbeid aldri går ubemerket hen.

Garden til evig tid.

Det blir sagt ofte og det kan ikke sies ofte nok. Vi bygger med hjerte og vi bygger for evigheten. Vi drar mye inspirasjon fra det gamle, men samtidig det tidløse. Skigaarden representerer respekt for tradisjoner, kvalitet og godt håndarbeid. Respekt for blod, svette og tårer. En forståelse for alle som har samarbeidet og arbeidet hardt for at resultatet skal bli bra, for at det skulle bli nettopp det som Skigaarden har blitt idag. For at nettopp du, sitter akkurat her i desse omgivelsene og nyter det som vi serverer, rett fra jord til bord. Tradisjonsrikt håndverk er ikke bare vakkert, men også varig og solid. Til og med minnene varer evig.

Stacks Image 395359
Stacks Image 395362
Stacks Image 395365

Det va ei gøng...

Det va ei gøng ein tradisjonell fjellgard høgt uppe i fjellsida i Holdeskaret. Gardsdrifte va krevjande og sjølv med go tegang te fiske, jakt og bærsank, va drifte prega tå nøysemd og det vart lite te overs. Ette kort so turistan updaga Hemsedal og det unike område i Holdeskaret, vart drifte meir retta mot deiris behov. Detta vart starten te Skigaarden.

Slik kunne historien vært. I våre planer har dette vært utgangspunktet. En trivelig plass høyt til fjells, som gradvis blir bygget ut over tid. Ikke helt ulikt andre større eller mindre garder i norges bygder. Uten ruvende betongkolosser, eller fremmede bygningsstrukturer.

Vårt ønske med Skigaarden er å skape en møteplass for skientusiaster i alle aldre. Enten man er på gjennomreise, alpinist, fjellfant, fastboende på Skigaarden eller rett slett litt “svølten” som me si i Hemsedal. Samtidig skal vi gi alle våre gjester følelsen av å komme hjem til oss.

Vi har forsøkt å skape en unik arkitektur, med sterke røtter i Norske tradisjoner. Landskapet skal bevares, og skiområdet forsterkes. Derfor blir all biltrafikk og parkering under bakken. Som eier av leilighet vil du oppleve Hemsedals mangfold, og Skigaardens flotte beliggenhet.
Stacks Image 9595


JEG ØNSKER PROSPEKT /
HOLD MEG OPPDATERT OM PROSJEKTET

* indicates required

Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om dette prosjektet.
Se personvernerklæring.

salg@skigaarden.no

Ansvarlig megler:

Gjermund Svendsen-Rosendal
Tlf: 32055200 / M: 90 99 22 90

Utbygger:
Erik Teigen


Forbehold om feil i prospekt, webside, annonser og illustrasjonstegninger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i byggetegninger og leveranse beskrivelse grundig. All annonsering og markedsføring av Skigaarden inklusiv illustrasjons tegninger og bilder er kun veiledende, og kan ikke anses som del av byggekontrakten. Det er kun selve byggekontrakten med vedlegg som er bindende til kjøpet.

© Wesiden er designet av JHelstad - Bildene er utlånt fra Hemsedal.com, Skistar.com og digitaltmuseum.no