• Kombinasjonen Hemsedal og Skigaarden gir den beste familie-løsningen.

  • Idag sliter flere med å få med barna etterhvert som de blir større. Hemsedal har et unikt miljø for ungdom.

  • Det å bo flere på Garden gjør at man alltid har noen å kjøre sammen med. Leke er bra for store og små.

Kjære familie!

Vi tror at kombinasjonen Skigaarden og Hemsedal, er optimal for den moderne familie med barn i alle aldre. På Skigaarden kan alle komme å gå litt som de vil. Alle fasiliteter er rett utenfor døren.

Mange alternativer
Hemsedal er et magisk sted for en familieferie med aktiviteter for både store og små og fasiliteter som gjør familieturen til en lek. Skigaarden ligger midt i bakken, mellom både nedfarter og langrennsløyper og er et flott startpunkt på dagen samt et flott sted for å ta en pause fra bakken.

Hver familie har ulike behov
Om dere vil nyte et langt måltid eller bare ta en rask blings i handa så finnes det muligheter hos oss som tilfredstiller deres behov. På Skigaarden tilbyr vi et variert utvalg av restauranter som passer hele familien og vi kan garantere at du finner noe som barna synest er spennende å spise. Ta med familien på Skigaarden til frokost, lunsj eller middag. Vi har barnemenyer tilgjengelig.

Heimatt - en god løsning for familier
Er du og din familie i Hemsedal ofte og ønsker tilgang til et litt mer privat område kan dere søke om medlemskap på Heimatt som legger ekstra godt til rette for at hele familien får kvalitetstid sammen.

På Skigaarden er det kult å være, også for de litt eldre barn
Når barna blir eldre blir det av og til vanskelig å få de med på fjellet. Skigaarden er det nye møtestedet for alle aldersgrupper. Gratis parkering og gratis Wi-Fi for våre gjester!
Stacks Image 78236
Stacks Image 78240
Stacks Image 78238


JEG ØNSKER PROSPEKT /
HOLD MEG OPPDATERT OM PROSJEKTET

* indicates required

Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om dette prosjektet.
Se personvernerklæring.

salg@skigaarden.no

Ansvarlig megler:

Gjermund Svendsen-Rosendal
Tlf: 32055200 / M: 90 99 22 90

Utbygger:
Erik Teigen


Forbehold om feil i prospekt, webside, annonser og illustrasjonstegninger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i byggetegninger og leveranse beskrivelse grundig. All annonsering og markedsføring av Skigaarden inklusiv illustrasjons tegninger og bilder er kun veiledende, og kan ikke anses som del av byggekontrakten. Det er kun selve byggekontrakten med vedlegg som er bindende til kjøpet.

© Wesiden er designet av JHelstad - Bildene er utlånt fra Hemsedal.com, Skistar.com og digitaltmuseum.no