• Apres ski starter etter kl. 15.00.
    Apres ski med DJ hver fredag og lørdag.

  • Apres ski midt i bakken. Utegrill, 2 barer, lounge og stor solterrasse

  • Velfortjent - apres ski er en flott avslutning på dagen.

Aprés ski - det handler om å møte skifolket

Skigaarden er en sofistikert syntese av storstue, restaurant og bar, vi har også den mest solrike terrassen i dalen. Dette garanterer god stemning som rundt lunsj tider beveger seg over i heftig apres ski for noen.

Vår apres-ski holder til på oppsiden av garden og har egen utendørs bar.
Her kan du få det du vil av drikke. Er du sulten så finnes det muligheter for å nyte både klassisk og kreativ after- ski mat og drikke. Alle våre restauranter har en livlig og morsom atmosfære.

Lounge stemning
For de som ønsker en roligere lunsj eller avslutning på dagen er det nok av komfortable sofaer og lounge områder i restauranten eller på restaurantens store uteterrasse. Her tilbyr vi en rolig og avslappet apres ski med lounge stemning. På andre siden av bygget er det apres ski med dj´s og hæla i taket.

Stacks Image 23675
Stacks Image 23677
Stacks Image 23679
Stacks Image 23681
Stacks Image 23683

«Flotte solforhold, fantastisk utsikt og beliggenhet gjør Skigaarden til et ideelt sted for apres ski.»

Welcome to the mountains…

Plasseringen høyt oppe i skianlegget gir flotte solforhold og er et flott utgangspunkt for skifolk som ønsker det beste. Skigaarden ligger der Holdeskaret åpner seg mot vest og er derfor en av de mest solrike plassene i Hemsedal Skisenter.

Flotte solforhold, fantastisk utsikt og beliggenhet gjør Skigaarden til et ideelt sted for apres ski. Siden Skigaarden ligger midt i bakken er det er naturlig møtested og det er lett å huke tak i venner som suser forbi. Dette gjør at mange liker å samle seg her hos oss og det blir bra apres-ski av sant.

På skigaarden meiner vi at det er viktig at du koser deg og vi vet hvordan vi sikrer at alle har en god opplevelse langt utover après økten. Vi inviterer deg til å følge med på hva som skjer på garden ved å sjekke ut en av de kommende begivenheter som er oppført nedenfor.

Stacks Image 78244
Stacks Image 78242


JEG ØNSKER PROSPEKT /
HOLD MEG OPPDATERT OM PROSJEKTET

* indicates required

Jeg samtykker å bli kontaktet med relevant informasjon om dette prosjektet.
Se personvernerklæring.

salg@skigaarden.no

Ansvarlig megler:

Gjermund Svendsen-Rosendal
Tlf: 32055200 / M: 90 99 22 90

Utbygger:
Erik Teigen


Forbehold om feil i prospekt, webside, annonser og illustrasjonstegninger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i byggetegninger og leveranse beskrivelse grundig. All annonsering og markedsføring av Skigaarden inklusiv illustrasjons tegninger og bilder er kun veiledende, og kan ikke anses som del av byggekontrakten. Det er kun selve byggekontrakten med vedlegg som er bindende til kjøpet.

© Wesiden er designet av JHelstad - Bildene er utlånt fra Hemsedal.com, Skistar.com og digitaltmuseum.no